Poštovane kolege!

Na posljednjem predsedništvu Društva neurologa Srbije doneta je jednoglasna odluka da status člana Društva mladih neurologa Srbije prestaje sa navršenih 35 godina života, a da se umanjena kotizacija za kongrese i sastanke u organizaciji Društva neurologa Srbije može koristiti do kraja kalendarake godine u kojoj član puni 35 godina života. Takođe isti uslovi važe za plaćanje članarine za Društvo neurologa Srbije.

Prof dr Ranko Raičević
Predsednik DNS

Poštovane kolege!

Popunjavanjem Prijave online, Pristupnice i uplatom članarine postajete član Društva neurologa Srbije!

Obaveštavamo Vas da je od januara 2015. godine uplata godišnjih i polugodišnjih članarina DNS/DMNS moguća samo za tekuću godinu u definisanom vremenskom roku i to:
- za kolege koji plaćaju godišnju članarinu rok za uplatu je 31. januar;
- za kolege koji plaćaju polugodišnju članarinu rok za uplatu je 31. januar za prvi deo i 31. jul za drugi deo.
Napomena: kao Društvo, a zbog administrativnih poteškoća preferiramo uplatu putem administrativne zabrane, koju možete započeti tokom cele godine.

Samo upalatom godišnje ili polugodišnje članarine do 31. januara postajete članovi i EAN za tekuću, 2018. godinu.

Postupak učlanjenja u Društvo neurologa Srbije:
1. Popunite Prijavu - online (LINK).
2. Molimo Vas da obratite pažnju na ponuđene načine plaćanja članarine i izaberite jedan od njih, za Vas najprihvatljiviji.
a) Uplata godišnje članarine u vrednosti od 4800 dinara za neurologe starije od 40 godina i 2400 dinara za kolege mlađe od 40 godina
b) Uplata polugodišnje članarine u vrednosti od 2400 dinara za neurologe starije od 40 godina i 1200 dinara za kolege mlađe od 40 godina
c) Uplata članarine adimnistrativnom zabranom - Odlukom o visini članarine (horizontalni meni)
3. Popunite Pristupnicu (horizontalni meni)

Članarinu možete uplatiti preko tekućeg računa 265-1620310003649-82 – Raiffeisen banke.
Neophodno je da na poštansku/bankovsku uplatnicu u rubrici Poziv na broj upišete Vaše ime i prezime. Nakon uplate navedenog iznosa neophodno je da potpisanu Pristupnicu pošaljete Društvu neurologa Srbije, putem faksa na broj: 011 268 45 77.

Opis procedure uplate članarine adimnistrativnom zabranom:
Ovaj način uplate članarine podrazumeva uplatu odbijanjem od Vaših ličnih primanja, a preko računovodstva u Vašoj ustanovi.
Odštampanu i potpisanu Pristupnicu zajedno sa Odlukom o visini članarine dostavite u računovodstvo svoje ustanove, radi regulisanja mesečnih obaveza. Neophodno je da na uplatnici u rublici Poziv na broj bude upisano Vaše ime i prezime.
Ukoliko to nije moguće, potvrdu o Vašoj uplati Račnovodstvo Vaše ustanove trebalo bi da pošalje putem mejla na adresu: blagajnik@drustvoneurologasrbije.org ili putem pošte na adresu Društva neurologa Srbije. Nakon što su Vam u računovodstvu potvrdili mesečno uplaćivanje članarine, prema gore navedenom modelu neophodno je da potpisanu Pristupnicu pošaljete Društvu neurologa Srbije, putem faksa na broj: 0112684577.

Napomena: Obratite pažnju na podatke koje dajete o sebi. Oni će biti strogo čuvani i biće korišćeni samo u svrhu komunikacije sa Vama radi obaveštavanja svih aktivnosti Društva neurologa Srbije. S druge strane, molimo Vas da navedenu proceduru učlanjenja u Društvo poštujete u svakom segmentu, kako bismo imali potpunu kontrolu nad postupkom. U slučaju neadekvatno popunjene pristupnice i uplatnice pristup Društvu neće biti moguć, kao ni beneficije koje su članarinom predviđenje.

Komunikaciju sa Društvom možete obaviti poštom putem adrese (Klinika za neurologiju, VMA, Crnotravska br. 17, 11000 Beograd, ličnim dolaskom na istu adresu, telefonom + 381 11 266 34 70 ili preko kontakta na sajtu www.drustvoneurologasrbije.org.

Za članove iz inostranstva podaci za uplatu članarine na devizni račun su sledeći:
SOCIETY OF SERBIAN NEUROLOGIST, Headoffice: Dr Subotica 6, Belgrade, Serbia. ID number: 4128081685.
PIB (VAT number): 107535355. Raiffeisen Bank Belgrade.
Account name: DRUSTVO NEUROLOGA SRBIJE DR SUBOTICA 6 RS-11129 BELGRADE.
Account number: 265100000011823963.
IBAN: RS35265100000011823963.
SWIFT code: RZBSRSBG.

Spisak članova Društva neurologa Srbije / PDF.

Spisak članova DNS/DMNS, ažurira se početkom svakog meseca.

desc desc desc desc